• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di-Woe 20:00 - 22:00
LIVE AT THE KETHEL CLUB !

LIVE AT THE KETHEL CLUB !

Na een lang tijd niet te hebben opgetreden als gevolg van de Corona, is Muziekvereniging St Radboud terug met het concert ‘LIVE AT THE KETHEL CLUB’ !

Dit concert zal worden gehouden op Zaterdag 12 november in het pas geopende Van der Valk Hotel in Schiedam. Het ademt de sfeer van de roemruchte Cotton Club uit New York, welke nog altijd bestaat en volgend jaar zelfs haar 100-jarig bestaan zal vieren !

Opgericht in de tijd van de drooglegging werd top-entertainment geboden met beroemde muzikanten, en muziek van artiesten als George Gerswin, Glenn Miller, Count Basie, Duke Ellington en Nat King Cole. De Cotton Club stond bekend als ‘the aristocrat of Harlem’, een sjieke club en de plek waar iedereen wilde zijn. De wereld buiten even vergeten, een heerlijk dansen op de geweldige muziek en tussendoor genieten van een hapje en een drankje.

De Kethel Club is ons Schiedamse equivalent, waarbij het orkest van Radboud de muziek van de bovengenoemde artiesten tot leven brengt samen met twee geweldige solisten uit
eigen regio, namelijk Nicole Boom en Remco Harms.

De kaarten kosten € 35 (open bar) en zijn te bestellen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het aantal kaarten, uw naam, adres en telefoonnummer of via de leden van Radboud.


Kom eens langs

Wil je een keer een repetitie bijwonen? 

Repetitie Leerlingenorkest Dinsdagavond
18:45 - 19:45

Repetitie Harmonieorkest Dinsdagavond
20:00 - 22:00

Repetitie Promskoor Woensdagavond
20:00 - 22:00

Adres

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Statuten

Muziekvereniging Sint Radboud is opgericht op 29 november 1889 te Kethel, gemeente Schiedam.

Statuten | Privacyverklaring

Contact Formulier

Copyright © 1889 - 2022 Muziekvereniging Sint Radboud