• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Di-Woe 20:00 - 22:00

Kethel Fair 2024

Inschrijving Kethel Fair 2024 gestart!

Na het succes van vorig jaar bij de eerste editie van de Kethel Fair organiseert muziekvereniging Sint Radboud ook dit jaar weer een fair in de tuin van de Jacobuskerk aan de Kerkweg 51-53 in Schiedam-Kethel. We sluiten wederom aan bij het nationale monumentenweekend op 14 en 15 september omdat de Sint Jacobuskerk dan weer als monument is geopend voor publiek. De fair is beide dagen van 12 tot 17 uur. De kramen zijn geheel gratis ter beschikking! Doel voor onze muziekvereniging is zoveel mogelijk geld inzamelen voor de verbouwing en verduurzaming van ons verenigingsgebouw Zaal De Noord, gelegen aan de Kerkweg 46a, tegenover de Jacobuskerk.

Wat gaan we doen?

In de tuin van de Sint Jacobuskerk wordt een theetuin ingericht en een bar waar koffie, thee, taart, drankjes, etenswaar etc wordt verkocht. Er komen marktkramen en enkele partytenten waar plaatselijke ondernemers hun (ambachtelijke) producten kunnen uitstallen en verkopen. Er is wederom een kindertuin, waar oud-hollandse spelletjes kunnen worden gespeeld met een springkussen voor de kinderen. Vanaf onze locatie rijdt de hele dag een huifkar een route door het landelijke gebied van Kethel. Daarbij verbinden we andere locaties in dit gebied zoals bv. De Boshoek, het NME en de Groene Raat aan de Harreweg in Schiedam. Er is een prachtige wandeling door de polder, die zelfstandig kan worden gelopen met start en finish bij de Jacobuskerk. De Jacobuskerk is open als monument en het orkest van Sint Radboud geeft op zaterdag een concert bij de kerk en het (proms)koor van Sint Radboud op zondag.

Wilt u meedoen met een kraam?

Vul onderstaand formulier in!

Heeft u vragen over deelname of andere suggesties?

U kunt contact opnemen met Jos Over de Vest van muziekvereniging Sint Radboud via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Image